✔ 7 dagen versgarantie
✔ Spaar voor gratis producten
✔ €3,95 bezorgkosten

Over Bloembezorgd

Luciano

Luciano is een creatieve duizendpoot en data wizard. Durft kansen te pakken en vooruit te denken. Het analyseren van de bedrijfsprocessen is zijn tweede natuur. ''Ik sta altijd klaar voor een praatje!

Christian

Christian houdt de bedrijfsvoering nauwlettend in de gaten. Heeft een ondernemende geest en hecht sterke waarde aan relaties op de lange termijn. Hij maakt graag blije klanten die terug willen komen! ”


Hoe wij zijn begonnen

Het ondernemerschap zit bij ons in de genen. We hebben onze vaders een eigen bedrijf zien opbouwen. Dit heeft ons geïnspireerd ooit zelf het ondernemerschap aan te gaan. Hard werken en liefde voor de klant, dat zijn de kostbare lessen die wij hebben meegekregen. We hebben elkaar leren kennen via een salesorganisatie. Daar kwamen we al snel achter onze gezamenlijke passie voor het ondernemen. Luciano’s connecties op de bloemenveiling zorgde voor unieke kansen. “Wij willen graag de mensen opfleuren met bloemen.”

 
' ...Het leven een stukje mooier maken met bloemen is onze passie!'
Wat maakt ons anders?

Wij willen de kwaliteit van bloemen waarborgen. Vanaf de veiling tot de consument houden wij het hele proces in eigen handen. ​ Alle boeketten zijn een creatie van bloemstyliste Chantal de Jong. Zij heeft ruim 20 jaar ervaring in haar vak. Iedere ochtend worden onze bloemen vers ingekocht. Diezelfde ochtend komen ze aan bij de bloemschikker. Zij maakt van de bloemen een prachtig boeket. Vervolgens worden de bloemen vers bezorgd om bij de ontvanger een onvergetelijke indruk achter te laten.

' ... CHANTAL MAAKT VAN VERSE BLOEMEN EEN PRACHTIG BOEKET!'
Keuze

Bij Bloembezorgd valt er wat te kiezen! Je kunt een boeket laten bezorgen bij je  geliefde, familie of kennis door heel Nederland. Ook kan je bij Bloembezorgd sparen voor gratis producten. Bij elke euro die uitgeeft spaar je BieBiez, die je kunt inleveren voor gratis producten. 

 

Gemak & kwaliteit voorop!

Je kunt snel en eenvoudig een boeket bestellen met je account. In je account staat de bestelhistorie zodat je altijd een overzicht hebt van je bestellingen. Vanuit het overzicht kan je met één druk op de knop simpel een herhalingsaankoop plaatsten. We kiezen er bewust voor om elke ochtend naar de veiling te gaan. Hiermee kunnen we de kwaliteit van de bloemen nauwlettend in de gaten houden. 

'... We kiezen er bewust voor om de kwaliteit nauwlettend in de gaten te houden!'

 

x

Vrienden van Bloembezorgd

Vrienden van Bloembezorgd

Earning and redeeming BieBiez

€1
Earns you
1
€1
Redeems to
40

Ways you can earn

  • Product Purchase
  • Refer a friend
  • Share on social media

Learn more about our program